Deel dit:

Het maximum aantal deelnemers is bereikt, dus aanmelden is niet meer mogelijk. Wilt u een plekje op de reservelijst óf meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met Mariska!

In deze inspirerende bijeenkomst geeft Professor Annet de Lange haar visie op job crafting* en leer je hoe je dit vanuit verschillende invalshoeken toepast in de praktijk. Je krijgt inzicht en antwoord op de vraag ‘Hoe pas je job crafting toe in relatie tot prettig en vitaal (door)werken in zorg & welzijn?’

Je gaat aan de slag met job crafting oefeningen die individueel en in team-verband uitgewerkt worden. Vanuit Acceptance and Commitment Therapy (ACT)** -invalshoek ga je nader in op wat belangrijk is in het leven: persoonlijke waarden én daar naar handelen zodat werk en privé beter in balans is.

Uit studies blijkt dat job crafting vele voordelen en een positief effect heeft op motivatie in de vorm van tevredenheid, betrokkenheid, bevlogenheid en zingeving. Belangrijke factoren voor het behoud van medewerkers.

Aan het eind van de bijeenkomst:

  • heb je nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën over job crafting en leeftijdsgroepen
  • koppel je de theorie en voorbeeldcases aan de uitdagingen binnen jouw eigen organisatie
  • bezit je input en praktische handvatten om van denken naar doen te komen in je eigen organisatie
  • heb je een Toolbox die je direct kunt toepassen op de uitdagingen binnen je organisatie.

Deelname

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden via het aanmeldformulier. Er zijn maximaal 10 plaatsen te vergeven. U hoort spoedig of uw inschrijving definitief is. Deze bijeenkomst is in samenwerking met Transvorm.

Locatie: 't Boothuys Molenstraat 203A Valkenswaard.

Tijd: We starten om 12.00 uur met een gezamenlijke netwerklunch. De eindtijd zal omstreeks 17 uur zijn.Professor Annet de Lange

*Job crafting, letterlijk ‘sleutelen aan je baan’, is kleine aspecten van een functie aanpassen, zodat taken en werkomstandigheden beter aansluiten bij de levensfase, behoeften, competenties en interesses van een medewerker.

** ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy (Hayes, Wilson & Strosahl, 1999). Dit is een derde generatie gedragstherapie die cliënten helpt om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die ze tegenkomen (Acceptance), zodat men kan blijven investeren in de dingen die ze écht belangrijk vinden (Commitment). ACT bestaat uit zes verschillende processen / vaardigheden, vaak uitgebeeld in het ACT-hexaflex.

Contacteer Mariska

Bel: 06 11286969 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.