Deel dit:

Bijeenkomst:  Gezond en Zeker Regiodag 2019
Doelgroep: Leidinggevenden; P&O-professionals; ARBO-professionals, ergocoaches en veiligheidscoaches
Wanneer: Donderdag 27 juni van 11.30 – 18.00 uur
Waar:

Parktheater, Theaterpad 1 in Eindhoven

Kosten: Deelname aan de Gezond & Zeker Regiodag kost  € 75,- voor deelnemers ( € 125,- voor niet-deelnemers). Dit is inclusief koffie, thee, fris en lunch.


Op 27 juni wordt er voor het eerst een Gezond & Zeker Regiodag georganiseerd. De regio’s Limburg en Brabant hebben de primeur! Alle regionale leidinggevenden, P&O en ARBO-professionals, ergocoaches en veiligheidscoaches zijn hiervoor uitgenodigd. De dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kunnen medewerkers een keuze maken uit 8 verschillende workshops die in 2 rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en instellingen uit de regionale sector zich. U kunt demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen.

Leidinggevenden zijn vanaf 16.00 uur ook van harte welkom. Speciaal voor medewerkers en hun leidinggevenden staat er namelijk een spetterende show op het programma, met theater, anekdotes, muziek en humor. Met als thema's: werkgeluk, keuzes maken, bewustwording, flexibiliteit, duurzame inzetbaarheid, ondernemerschap en talentontwikkeling.

Klik op onderstaande link voor meer informatie en om u in te schrijven.

Inschrijven

Contacteer Ina

Bel: 06 – 23031147 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Interesses

Bedankt voor uw aanmelding.