Deel dit:

Al enige tijd zijn we in Limburg op weg met het landelijk uitstroomonderzoek. Landelijk participeren al meer dan 290 zorg- en welzijnsorganisaties in dit onderzoek. Ook in Limburg zijn er steeds meer deelnemers actief met dit onderzoek. Dit betekent ook dat er steeds meer inzichten komen in de vertrekredenen van medewerkers, maar ook dat er meer vragen zijn en ervaringen die gedeeld kunnen worden.

Inzicht in de vertrekredenen van uw medewerkers levert cruciale informatie op om te kunnen werken aan een hogere mate van medewerkerstevredenheid en daarmee behoud van medewerkers. Het is een feit dat betrokken en gemotiveerde medewerkers het beste uit zichzelf -en daarmee de organisatie- halen wat dan weer een hogere mate van cliënt- en/of patiënttevredenheid leidt. En dat is natuurlijk waar we het voor doen. Met de verworven inzichten kun je je eigen organisatie tenslotte  benchmarken met collega`s in de regio en/of branche en leveren de resultaten direct input voor je strategisch HR beleid.

Op 16 november nemen Zorg aan Zet en Presearch u mee in de opzet en werking van het uitstroomonderzoek.We staan stil bij zaken als de opzet van de vragenlijsten, het organisatiedashboard, de werkwijze, het maatwerk, de kosten en de mogelijkheden tot nadere benchmarking.

Bent u erbij?

Aanmelden

Meer weten? Contacteer Raymond

Bel: 06 – 13043020 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.