Deel dit:

Onderwerp: “Goed werkgeverschap en de jongste generaties werkenden”
Spreker & trainer: Martijn van Rossum, Studelta
Doelgroep: Recruiters, HR professionals en communicatieprofessionals
Wanneer: Dinsdag 3 maart van 14.00 – 17.00 uur 
Waar: Congrescentrum Het Forum
Elmpterweg 50
6042 KL, Roermond
Kosten: De inspiratiesessie is voor deelnemers gratis
Voor niet-deelnemers, no-show en afmelding binnen 24 uur wordt €75,- incl. BTW in rekening gebracht


Hoe zit het nou met de jongste generatie werkenden? Wat is er waar van al die verhalen over 'Millennials'? Wat is überhaupt de toekomst van werk? Is de 9 tot 5 baan echt voorgoed verleden tijd? In deze inspiratiesessie krijgt u antwoord op deze vragen en bouwen we samen verder aan de employee journey.  

Spreker & trainer

Martijn van Rossum is 40 jaar oud en is eigenaar van Studelta, Walt Wonder Schmidt en Horen, Zien & Handelen. Met zijn kennis van de jongste generaties werkenden daagt hij werkgevers uit om na te denken over de toekomst van organisaties. "Ik ben ervan overtuigd dat je veerkrachtige en duurzame organisaties creëert door de kracht van elke generatie optimaal te benutten."

"Het is tijd om te kappen met vacatures, maar werknemers op avontuur te sturen." Wilt u mensen werven die ook blijven? Kom dan naar deze inspiratiesessie.

Inspiratiesessie

Deze middag gaan we aan de slag met de zeven stappen van een employee journey. Na een korte introductie over de generatietheorie zoomen we in op 'Millennials', met name op hun drijfveren en gedrag in de dagelijkse praktijk. Eén ding is zeker, na deze inspirerende sessie gaat u met concrete tips en acties naar huis.

Aanmelden

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.