Deel dit:

Onderwerp: Training ambassadeurschap
Doel: Ontwikkelen vaardigheden om de organisatie op de juiste manier te profileren
Spreker: Irene Westendorp van Vendium
Voor: Ambassadeurs van bij Zorg aan Zet aangesloten organisaties.
Wanneer: Maandag 1 november van 9.00 tot 12.00 uur en maandag 22 november van 9.00 tot 12.00 uur.
Kosten: De training ambassadeurschap bestaat uit 2 dagdelen en de kosten hiervoor bedragen € 150,- per persoon. De training is voor deelnemers van bij Zorg aan Zet aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties. Per organisatie kunnen maximaal 2 personen deelnemen.


Hoe profileert u uw organisatie op een professionele, passende, onderscheidende en enthousiaste manier onze sector èn uw organisatie naar buiten toe? En waarom is dit juist nu noodzakelijk?

Het wordt steeds belangrijker voor zorg- en welzijnsorganisaties om zich op de juiste manier te profileren. Ambassadeurs spelen hier een belangrijke rol in. Tijdens de training ambassadeurschap komen allerlei onderwerpen aan bod om dit op de juiste manier te doen. De nadruk ligt bij beide dagdelen op bewustwording, trots uitstralen, netwerken, doelen bereiken in gesprekken, deze doelen voorafgaand formuleren en leren hierop te sturen bij externe partijen aan tafel, omgaan met verschillende typen gesprekspartners en omgaan met eventuele weerstand. Hoe indruk te maken op de gesprekspartner(s) en hoe gesprekken concreet af te sluiten.

De training is gericht op hoe deelnemers de sector, de eigen organisatie en zichzelf op een professionele, passende en onderscheidende manier naar buiten toe kunnen profileren. Weten wat wel en niet te zeggen tegen opdrachtgevers, hoe de sector als een “aantrekkelijke” partij neer te zetten, zoeken naar de vraag achter de vraag, inzicht hebben in wat in het eigen vermogen ligt om bij te dragen aan de missie en visie van de organisatie, trots zijn en dit weten te uiten. Allemaal voorbeelden van vaardigheden welke ingezet kunnen worden met als doel een nog meer klantgerichte dienstverlening.

Vooraf

Alle deelnemers ontvangen voorafgaand aan de training een welkomst e-mail. Daarin wordt aan de deelnemers gevraagd praktijksituaties te mailen welke aansluiten bij de onderwerpen van de training. E.e.a. wordt verwerkt in het uiteindelijke programma, zodat de herkenbaarheid en de toepasbaarheid van het geleerde gewaarborgd is. Eveneens worden de deelnemers verzocht vooraf een Belbin test in te vullen en de resultaten hiervan te mailen.

Mis het niet!

Meld u direct aan. Het eerste dagdeel vindt plaats op maandag 1 november van 9.00 tot 12.00 uur. Het tweede dagdeel vindt plaats op maandag 22 november van 9.00 tot 12.00 uur. Beide onderdelen worden online gegeven.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.