Deel dit:

Let op: vanwege de huidige situatie rondom corona organiseren we deze bijeenkomst niet, zoals eerder gecommuniceerd, in het Evoluon in Eindhoven, maar digitaal.

We blikken tijdens deze bijeenkomst graag digitaal met u terug op het project Wendbaar aan het werk Plus Zuid-Nederland: waarbij 22 zorg- en welzijnsorganisaties uit Noord-Brabant en Limburg, de preferred suppliers, HAN, Hogeschool Zuyd, Transvorm, Zorg aan Zet en CNV werk maakten van duurzame inzetbaarheid.

Wat hebben we geleerd? Hoe blijft u zorgen dat medewerkers gezond en met plezier aan het werk blijven en dat talenten optimaal worden benut? Hoe kunnen we samen aan het behoud van onze medewerkers blijven werken? Schuif digitaal aan en laat u inspireren door presentaties van experts en best practices van andere deelnemers en preferred suppliers. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Programma 

  • Opening en korte terugblik - door Marieke Hezemans van Transvorm en Raymond Braeken van Zorg aan Zet en dagvoorzitter Marijke Roskam.
  • Presentatie onderzoeksresultaten - Annet de Lange (professor Human Resource Management, HAN) presenteert de belangrijkste onderzoeksresultaten van het project en onderstreept het belang van HR.
  • Marijke Roskam in gesprek met Ilse de Graaf (projectleider Mijzo) en John Matthijs (Bewegen Werkt) over interventies op medewerkersniveau.
  • Janneke Pander (bestuurder Annenborch) vertelt over de aanpak binnen haar organisatie en de intensieve samenwerking met HAN.
  • Presentatie ‘Werk als waarde in de zorg’ - Margot Joosen (Tranzo, Tilburg University) vertelt over de Capability-benadering.
  • Marijke Roskam in gesprek met Elly van Wijk (projectleider en manager Leyhoeve) en Nicole Otten (Krachtig Ontwikkelen) over werken met de FIT-methodiek.
  • Presentatie slotpublicatie Wendbaar aan het werk Plus Zuid-Nederland.

Aanmelden?

Dat kan via onderstaande groene button. Graag één formulier per deelnemer invullen. Aanmelden is mogelijk t/m 3 december. U ontvangt een dag voorafgaand aan de bijeenkomst een Zoom-link per e-mail via Transvorm of Zorg aan Zet. Heeft u zich al eerder ingeschreven (voor de fysieke bijeenkomst)? Dan hoeft u zich niet nog eens in te schrijven en gaan we er vanuit dat u deelneemt.

Datum en tijd

  • 7 december 2021 van 13:30 - 15:30 uur

Locatie

Online via Zoom. U ontvangt een dag voor aanvang een agenda-uitnodiging met toegangslink.

Deelnemers

Betrokkenen bij het project Wendbaar aan het werk Plus Zuid-Nederland en andere geïnteresseerden in het onderwerp duurzame inzetbaarheid.

 

Meld u hier aan voor de slotbijeenkomst!

Contacteer Raymond

Bel: 06 – 13043020 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.