Deel dit:

Onderwerp:


Terugkomdag 3 - onderdeel Lerend Netwerk Strategische Personeelsplanning

Doelgroep:

Deelname aan het Lerend Netwerk is bedoeld voor organisaties die serieus aan de slag willen met strategische personeelsplanning. Er nemen maximaal twee personen per organisatie deel:

een HR-professional die verantwoordelijk is voor het vormgeven van de strategische personeelsplanning binnen de organisatie en
een professional die ervaring heeft met data en Excel.

Wanneer: LET OP; DATUM EN TIJD IS IN OVERLEG
Waar: Online
Kosten:


Meer informatie over de inhoud en kosten is te vinden op deze pagina.


In het Lerend Netwerk Strategische Personeelsplanning werken deelnemers aan vormgeving, implementatie en borging van SPP in hun organisaties. We werken met de basisprincipes van data-gedreven werken, met de Scenariotool, het HR-dataportaal en met scenarioplanning. 

De doelen voor het lerend netwerk zijn:

  • Organisaties helpen om HR data beter en gerichter in te zetten bij de arbeidsvraagstukken van vandaag én van morgen, in actieve samenwerking met de regionale kennispartners.
  • Organisaties de stap te laten zetten van regionaal inzicht naar individuele actie.
  • Leren van elkaar tijdens terugkom-momenten.

Inhoud Lerend Netwerk

  • Kennismaking met de basisprincipes van datagedreven HR. Het PFZW HR-dataportaal en de PFZW Scenariotool voor strategische personeelsplanning staan centraal als instrumenten.
  • Gezamenlijk verkennen van de toekomst. Leren over het gebruik van scenario’s in de PFZW Scenariotool voor strategische personeelsplanning.
  • Op basis van theorie en uitwisseling van ervaringen onderling een plan van aanpak maken voor SPP in de eigen organisatie.
  • Het plan van aanpak toepassen in de eigen organisatie: van regionaal inzicht naar individuele actie.
  • Van elkaar leren en ervaringen delen zijn een belangrijk onderdeel van elke sessie en terugkom-moment. 
  • Een afrondend gesprek met Zorg aan Zet op de mogelijkheden tot realisatie van het gewenste HR beleid en/of implementatie daarvan op zowel organisatieniveau als in een regionale samenwerking wordt na afloop aangeboden.   

Vragen? Contacteer Raymond

Bel: 06 – 13043020 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.