Deel dit:

Webinar: Via Microsoft Teams 
Onderwerp: Data Driven Decisionmaking | Arbeidsmarktinformatie zorg en welzijn
Sprekers: Ben van Asten, beleidsadviseur arbeidsmarktonderzoek RegioPlus
Voor: HR-professionals
Wanneer: Woensdag 11 november 9.00 - 11.00 uur
Kosten: Voor deelnemers van Zorg aan Zet is deze workshop gratis. Niet deelnemers betalen € 150,- excl. btw per aangemelde medewerker.


Data Driven Decisionmaking is belangrijker dan ooit. Ook binnen uw organisatie kunt u met gerichte data-analyses van arbeidsmarktinformatie impact realiseren.

Nadat we eerder hebben ingezoomd op het landelijk uitstroomonderzoek en op het belang van HR analytics en SPP sluiten we de reeks van webinars over Data Driven Decisionmaking af met een workshop over de beschikbaarheid van arbeidsmarktinformatie in zorg en welzijn op woensdag 11 november. 

Wat kunt u verwachten?

Ben van Asten (beleidsadviseur arbeidsmarktonderzoek RegioPlus) neemt ons mee in de wondere wereld van de beschikbare arbeidsmarktinformatie in zorg en welzijn. We gaan aan de slag met het zoeken naar databronnen die u helpen om uw eigen HR beleid nader te onderbouwen en/of op basis van deze data keuzes te maken.

Tijdens dit webinar zoomen we onder andere in op de beschikbare arbeidsmarktinformatie vanuit het AZWinfo programma. We onderzoeken hoe de open data bron Statline van het CBS is opgebouwd en waar welke informatie te vinden is. We sluiten tenslotte af met een toelichting op de beschikbare regionale data van de diverse branches uit de sector zorg en welzijn uit het Arbeidsmarkt in Beeld dashboard.

Meld u aan en laat u meenemen in de wondere wereld van de diverse arbeidsmarktinformatie die beschikbaar is binnen zorg en welzijn.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.