Deel dit:

Onderwerp: De kracht van ambassadeurschap
Doel: Inspiratie opdoen om samen met uw medewerkers de organisatie op de juiste manier te profileren
Spreker: Irene Westendorp van Vendium
Voor: Ambassadeurs, communicatie en HR-professionals van bij Zorg aan Zet aangesloten organisaties.
Wanneer: Dinsdag 6 juli van 10.00 tot 11.30 uur.
Kosten: De inspiratie is kostenloos voor deelnemers van bij Zorg aan Zet aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties.


Hoe maakt u van uw medewerkers trotse werknemers; die op een professionele, passende, onderscheidende en enthousiaste manier onze sector èn uw organisatie naar buiten toe profileren? En waarom is dit juist nu noodzakelijk?

Het wordt steeds belangrijker voor zorg- en welzijnsorganisaties om zich op de juiste manier te profileren. Uw medewerkers spelen hier een belangrijke rol in. Om dit op de juiste manier te doen, vraagt dit een grote mate van professionaliteit en ambassadeurschap. Immers, bij alles wat zij doen, vertegenwoordigen zij onze sector èn de eigen organisatie. Iedere medewerker speelt daarbij een rol. Van de communicatiemedewerker die nieuwe content schrijft voor de website, de receptionist die de klant ontvangt tot aan de hulpverlener in zijn of haar dagelijkse contact met patiënten. Communicatieve en met name ook commerciële vaardigheden worden hierin steeds belangrijker. 

Uw medewerkers als ambassadeurs van de organisatie

In deze kennissessie legt Irene Westendorp de nut en noodzaak van ambassadeurschap aan de hand van diverse inspirerende praktijkvoorbeelden uit. We staan stil bij welke specifieke vaardigheden er gevraagd worden van medewerkers. Hoe worden medewerkers zich meer bewust van hun sleutelrol bij het ambassadeurschap van de organisatie? Wat vertellen zij bijvoorbeeld op verjaardagsfeestjes over hun werk? Hoe kan ambassadeurschap niet alleen voor een beter imago zorgen, maar ook voor meer loyale werknemers die met meer plezier hun vak uitoefenen?

Meer over de spreker

Irene verzorgt reeds meer dan 12,5 jaar binnen non-profit organisaties, met name bij zorg- en welzijnsorganisaties en overheidsinstanties trainingen op het gebied van ambassadeurschap, ondernemerschap, verkoop en acquisitie. Daarnaast houdt zij zich bezig met commerciële training en coaching binnen de profit sector. Juist deze combinatie tussen de non-profit enerzijds en het “zakenleven” anderzijds maakt Irene tot een inspirerende en praktische gesprekspartner.

Mis het niet!

Meld u aan voor deze online sessie op dinsdag juli van 10.00 tot 11.30 uur en laat u inspireren. Na de zomer organiseert Zorg aan Zet diverse workshops, om uw medewerkers aan de slag te laten gaan als échte ambassadeurs. Houd onze agenda in de gaten voor het aanbod.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.