Deel dit:

Workshop: Deze workshop wordt digitaal georganiseerd.
Onderwerp: Start een podcast
Sprekers: Kim Werensteijn van WerkImago
Voor: Zorgprofessionals die zich inzetten als ambassadeur binnen zorg- en welzijnsorganisaties.
Wanneer: Dinsdag 2 november van 10.00-12.00 uur
Kosten: Voor deelnemers van Zorg aan Zet is deze workshop gratis. Voor niet-deelnemers bedragen de kosten €50,-. Bij afmelding of no-show binnen 48 uur voorafgaand, wordt €50,- in rekening gebracht.


In het voorjaar gaf Kim van Werkimago tijdens de online inspiratiesessie het voorbeeld om zelf een podcast te beginnen. Na de positieve reacties hierop hebben wij Kim gevraagd om ook een workshop over podcasten te verzorgen. 

Tijdens de podcast workshop zal Kim van alles vertellen over podcasten in het algemeen zoals waarom u het zou kunnen doen, maar ook wat u ervoor nodig hebt om te beginnen (en dat is echt niet veel). Maar bovenal gaan jullie zelf praktisch aan de slag om jullie eigen podcastplan te maken zodat jullie na de workshop meteen kunnen beginnen met het opnemen van jullie eerste eigen podcast!

Door middel van het delen van een eigen verhaal via een podcast, krijgen luisteraars een betere connectie met uw organisatie. Uw stem is een verbindingsfactor, ze leren de personen achter de organisatie kennen. Een verhaal dat iemand vertelt, komt uiteindelijk ook beter binnen dan wanneer iemand hetzelfde verhaal leest. Het is persoonlijker en de luisteraar zal zich eerder verbonden voelen.

Meld uzelf of uw medewerkers aan!
Ga aan de slag met het maken van podcasts en meld uw medewerkers of uzelf aan voor deze interessante workshop.

Aanmelden

Let op: vol = vol.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.