Deel dit:

Workshop: We streven naar een fysieke workshop in omgeving Roermond. Als dit niet mogelijk is, wordt de workshop digitaal georganiseerd.
Onderwerp: Social media, succesvol online
Sprekers: Roel Botterweck van Rakoon Marketing
Voor: Zorgprofessionals die zich inzetten als ambassadeur binnen zorg- en welzijnsorganisaties.
Wanneer: Dinsdag 23 november van 13.00-15.00 uur
Kosten: Voor deelnemers van Zorg aan Zet is deze workshop gratis. Voor niet-deelnemers bedragen de kosten €50,-. Bij afmelding of no-show binnen 48 uur voorafgaand, wordt €50,- in rekening gebracht.


Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, TikTok.... help!? In de workshop "Social media, succesvol online" gaan we aan de slag met de veranderlijke wereld van social media. Met fascinerende psychologie, interessante tips & tricks en handige do's & don'ts om binnen no-time een social professional te worden.

De meeste organisaties hebben de afgelopen jaren de weg naar social media gevonden. Veel organisaties hebben corporate accounts op Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of Pinterest en zetten deze kanalen in om de dialoog aan te gaan met onder andere cliënten of (potentiële) medewerkers. Toch laten veel organisaties nog kansen liggen, namelijk de kansen die schuilen in de kracht van ambassadeurs: eigen medewerkers, online influencers en klanten.

Ambassadeurs zorgen voor mond-tot-mond reclame. Dat is nog steeds de sterkste vorm van promotie. Immers, wanneer een ander positief is over uw organisatie, dan is dat veel geloofwaardiger dan wanneer u dit zelf vertelt. Het bereik van medewerkers is vaak ook vele malen hoger dan het bereik van de berichten van de company page op LinkedIn. 

Deze workshop is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vragen? Contacteer Daniëlle

Bel: 06 – 15264298 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.