Ambassadeurschap

Ambassadeurs zijn het gezicht van uw organisatie. En eigenlijk is iedereen die in de sector zorg en welzijn werkt, een ambassadeur. Deze ambassadeurs zijn ongelooflijk belangrijk voor het imago van de hele sector. Hoe maakt u van uw medewerkers trotse werknemers; die op een professionele, passende, onderscheidende en enthousiaste manier onze sector èn uw organisatie naar buiten toe profileren?

Actieve ambassadeurs

Het wordt steeds belangrijker voor zorg- en welzijnsorganisaties om zich op de juiste manier te profileren. Uw medewerkers spelen hier een belangrijke rol in. Om dit op de juiste manier te doen, vraagt dit een grote mate van professionaliteit en ambassadeurschap. Immers, bij alles wat zij doen, vertegenwoordigen zij onze sector èn de eigen organisatie. Iedere medewerker speelt daarbij een rol. Van de communicatiemedewerker die nieuwe content schrijft voor de website, de receptionist die de klant ontvangt tot aan de hulpverlener in zijn of haar dagelijkse contact met patiënten.

Zorg aan Zet biedt regelmatig diverse workshops en trainingen aan om u te ondersteunen in het ambassadeurschap. Bekijk onze agenda voor het aanbod.

Ambassadeurs zetten de sector positief in het licht

Wilt u weten wat ambassadeurschap voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.