Campagne Ik Zorg

De landelijke publiekscampagne Ik Zorg brengt mensen die in zorg en welzijn willen werken samen met organisaties die deze mensen zoeken. En dat is nodig, want in 2022 dreigt er in de zorg een tekort van 125.000 medewerkers. Wat kan uw organisatie doen om meer mensen te enthousiasmeren voor onze mooie sector?

De vijver moet groter en dieper

De campagne Ik Zorg moet de vijver waaruit we vissen groter en dieper maken. Zodat we in de toekomst voldoende gekwalificeerd personeel kunnen vinden. En we het niveau van zorg hoog kunnen houden.

Regionaal contactpunt

Namens het Ministerie van VWS mag Zorg aan Zet de Ik Zorg campagne in Limburg verder ontwikkelen en uitdragen. We brengen geïnteresseerde mensen, die graag in de zorg willen werken, samen met het aanbod van stageplekken, opleidingsplekken en vacatures van organisaties binnen de sector.

Via de Ik Zorg campagne melden potentiële nieuwe kandidaten zich bij ons loopbaanloket.

Ik Zorg in Limburg

Om zo goed mogelijk mee te kunnen liften op de landelijke campagne Ik Zorg, willen we er een eigen regionale invulling aan geven. Dit doen we samen met werkgevers in de sector zorg en welzijn. Want alleen als we goed samenwerken komen we tot de beste aanpak. Heeft u interesse om aan te haken of wilt u meer informatie?