Desiree Hintzen

Loopbaancoach Midden- en Noord Limburg

Mijn manier van werken

Ik breng samen met de kandidaat zijn drijfveren en kwaliteiten in kaart en we onderzoeken waar in de sector interesses en raakvlakken liggen. Ik ondersteun in het krijgen van inzichten en overgaan tot actie om de loopbaan zelf te kunnen sturen. Hierbij geef ik tips en adviezen.
Als loopbaancoach ga ik integer en respectvol te werk en streef er naar het optimale uit de kandidaat naar boven te halen. Als een kandidaat met een positief gevoel weggaat en zelfvertrouwen heeft om zijn of haar loopbaan verder vorm te geven ben ik als loopbaancoach tevreden en blij!

Mijn ervaring

Na 13 jaar als oncologieverpleegkundige gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar het HRD vak. Mijn diploma HBO- Opleidingskunde, Training & Human Development heb ik behaald in 2015. Naast mijn baan, als HRD adviseur en teamleider, bij het Laurentius ziekenhuis ben ik ook zelfstandig loopbaancoach. Samen met uw medewerkers ga ik graag op zoek naar hun drijfveren, motivatie en naar dátgene waar ze echt blij van worden binnen en buiten hun werk en vertaal deze naar concrete stappen. Mij geeft het veel voldoening en plezier om hen in dit proces te begeleiden en te ondersteunen.

Ik kom graag in gesprek met u, om te bespreken wat ik voor uw organisatie en medewerkers kan betekenen.

Gereduceerd uurtarief

€75,- incl. BTW (voor organisaties aangesloten bij Zorg aan Zet)

Mijn werkgebied

Midden- en Noord Limburg

Desirée is ook Sterk in je Werk loopbaancoach. www.sterkinjewerk.nl