Échte mensen met échte verhalen

Met steun van Zorg aan Zet maakte filmmaker Bart Hölscher uit Baarlo al een tweedelige documentaire over werken in zorg en welzijn. Met eerlijke portretten van mensen uit de praktijk die laten zien hoe mooi en veelzijdig de sector is. Dit voorjaar starten we aan het vervolg van de documentairereeks.

Wij brengen graag meer échte mensen in beeld? U ook? Doe dan mee!

Wij willen graag meer documentaires maken om de sector in de volle breedte te laten zien. Maar daarvoor hebben uw financiële bijdrage nodig. De bestuurders die betrokken zijn bij de Regionale Aanpak Arbeidsmarkt Tekorten (RAAT) staan achter de documentairereeks en dragen al hun steentje bij. Doet u ook mee? Samen bereiken we zoveel meer potentiële nieuwe medewerkers.

Lidy Evenhuis: "Het is niet alleen een financiële vraag die gesteld wordt. We moeten samen de arbeidsmarkt op een diepgaandere wijze benaderen, omdat we met elkaar moeten zorgen dat we beter inzicht kunnen geven en mensen moeten motiveren om voor het vak te kiezen."

Hoe gaat bijdragen in zijn werk?

Voor de organisaties is een verdeelsleutel gemaakt naar aantal FTE. U kunt via het formulier laten weten dat u graag mee doet. In onderstaand schema vindt u de bedragen terug. Hebben we de fondsen geworven, dan gaan wij aan de slag om een documentaire te maken. 

Organisatie (aantal FTE) Bijdrage
0 - 500 € 750,-
501 - 1000 € 1.250,-
1001 - 3000 € 2.500,-
3001 - 5000 € 3.500,-
> 5000 € 5.000,-


We draaien de docu’s white label. Dit wil zeggen dat er geen expliciete merken of logo’s in beeld komen. 

Ik doe mee!