Handige AVG-modules van AON

De AVG-modules van AON helpen uw organisatie AVG-compliant te zijn en te blijven. Want u verwerkt als organisatie altijd meer persoonsgegevens dan u denkt. Daarom is het belangrijk om dit goed in beeld te hebben. In samenwerking met Zorg aan Zet heeft AON  8 praktische modules ontwikkeld die u helpen om nu en in de toekomst AVG-Compliant te zijn.

8 praktische modules

 1. Nulmeting en actieplan AVG
  Met de Nulmeting weet u in hoeverre u aan de AVG voldoet. Het praktische actieplan helpt u om volledig AVG-compliant te worden.
 2. Workshop ‘Verantwoordingsplicht praktisch invullen’
  Deze workshop geeft u handige tips voor het opstellen van beleid, privacyverklaringen en het beoordelen van de verplichte verwerkersovereenkomsten.
 3. Hands-on hulp bij AVG-implementatie
  AON helpt uw organisatie om de AVG daadwerkelijk in uw organisatie te implementeren. Zowel nationaal als internationaal.
 4. Borging na implementatie
  Met de door AON ontwikkelde questionnaire controleert u periodiek hoe het staat met uw AVG-compliance. En welke acties u moet nemen om volledig AVG-compliant te blijven.
 5. Datalek-management
  Datalek-management is een totaaloplossing die voorziet in het voorkomen van datalekken en het beperken van de gevolgen.
 6. Hulp bij de data protection impact assessment (DPIA)
  AON inventariseert de voor u verplichte DPIA’s. En helpt bij het inrichten van het proces en het uitvoeren van de door u gewenste assessments.
 7. E-learning: het juiste middel om ‘awareness’ te creëren
  Met E-learning leidt u uw medewerkers op. Zo creëert u door de hele organisatie heen aandacht voor privacybescherming.
 8. Masterclass AVG
  De Masterclass AVG biedt u een goede basis om invulling te geven aan de AVG binnen uw organisatie.

Korting voor deelnemers

De AVG-modules heeft AON samen met Zorg aan Zet ontwikkeld. Daarom kunnen wij ze met 10% collectiviteitskorting aanbieden aan onze deelnemers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze AVG-modules? Download de PDF of neem direct contact op met Anneloes Ooms - Senior Business, Development Manager AON, 06 558 931 73, anneloes.ooms@aon.nl.