José van der Varst

Loopbaancoach Noord- en Midden Limburg

Mijn manier van werken

Samen met de kandidaat ga ik op zoek naar dat wat hem het beste kan ondersteunen op het gebied van zijn loopbaan. Het lukt mij een kandidaat inzicht te geven in welk werkveld hij het beste tot zijn recht komt. Samen bepalen we welke ondersteuning nodig is op het gebied van de loopbaan. Daarbij geef ik concrete, voor de persoon passende handvatten, waar de kandidaat ook daadwerkelijk mee verder kan.  Na afronding van het traject is de kandidaat in staat om concrete vervolgstappen te ondernemen die bij hem passen.

Kandidaten geven vaak aan dat ik toegankelijk ben, goed kan luisteren en hen daadwerkelijk op weg kan helpen. Mensen voelen zich bij mij snel op hun gemak en gesprekken vinden in een ontspannen sfeer plaats.

Mijn ervaring

Sinds 2013 heb ik me gespecialiseerd als loopbaancoach. Ik heb een ruime ervaring in de zorgsector, met name in de verpleeghuis – en ouderenzorg, thuiszorg, ziekenhuis –en gehandicaptenzorg. Voordat ik aan de slag ging als loopbaancoach heb ik als HR adviseur gewerkt in diverse branches in de zorgsector. Ik ben betrokken geweest bij de keuze voor een digitale loopbaanportal zodat kandidaten op laagdrempelige wijze zelfstandig aan de slag kunnen gaan met hun loopbaan(wensen).

Ik kom graag in gesprek met u, om te bespreken wat ik voor uw organisatie en medewerkers kan betekenen.

Gereduceerd uurtarief

€75,- incl. BTW (voor organisaties aangesloten bij Zorg aan Zet)

Mijn werkgebied

Noord- en Midden Limburg

José is ook Sterk in je Werk loopbaancoach. www.sterkinjewerk.nl