Landelijk lespakket

Met het gratis landelijk lespakket ‘Aan jou hebben we wat’ laat u uw leerlingen laagdrempelig kennis maken met werken in zorg en welzijn. Het is een interactief en fris lesprogramma dat mede door Zorg aan Zet is ontwikkeld. Wilt u uw leerlingen ook enthousiast maken voor een loopbaan in de zorg?

Goede loopbaanoriëntatie

Het lespakket is onderdeel van een goede loopbaanoriëntatie en speelt onder andere in op de schaarste aan zorgpersoneel. De sector zorg en welzijn biedt volop kansen om straks een goede baan te vinden. Het lespakket is gratis beschikbaar voor alle middelbare- en basisscholen in Nederland.

Goed geïnformeerde leerlingen maken straks betere beroepskeuzes

Past de combinatie Zorg & Technologie bij jou?

Nieuw is de module ‘Zorg 2.0: van sensor tot robot’. Hierin maken scholieren kennis met innovaties in de zorg. En komen ze erachter of de combinatie Zorg & Technologie bij ze past.

Aanvragen lespakket

Als vervolg op het lespakket ‘Aan jou hebben we wat’ kunt u een gastles met een van onze ambassadeurs als gastdocent aanvragen. En geïnteresseerde leerlingen kunnen zich aanmelden voor een kijkje, waarbij ze de praktijk in het echt beleven.