Loopbaanloket

Er zijn de komende jaren veel extra mensen nodig in de sector zorg en welzijn. Gelukkig komt er onder andere via de campagne ‘Ik Zorg’ een flinke stroom geïnteresseerden op gang. Hoe zorgt uw organisatie ervoor dat deze geïnteresseerden voor uw organisatie kiezen?

De toestroom van nieuwe medewerkers

Om de toestroom van nieuwe werknemers in goede banen te leiden, hebben we het Loopbaanloket opgericht. Via ontdekdezorg.nl en telefoonnummer 088 0182 888 stuurt het landelijke campagneteam geïnteresseerden in de sector door naar de regionaal georganiseerde contactpunten. Voor Limburg is dit Zorg aan Zet. Wij koppelen vervolgens de geïnteresseerden aan de organisaties in onze regio.

Zet uw organisatie op de kaart voor nieuwe instromers.

Vacatures en opleidingsplaatsen

Met het Loopbaanloket brengen we het volledige aanbod vacatures en opleidingsplaatsen in de Limburgse sector zorg en welzijn zo goed mogelijk in kaart. Door uw aanbod met ons te delen, weten de nieuwe instromers ook uw organisatie straks goed te vinden. Zodat u uw personeelsbestand nu en in de toekomst op peil houdt.

Deel uw aanbod met ons!

Deel uw actuele oriëntatie-, opleidings- en vacatureaanbod met ons. Dit doet u eenvoudig via loopbaanloket@zorgaanzet.org. Voor meer informatie contacteert u onze collega Cristel.