Loopbaanloket

Met het loopbaanloket bieden we potentiële en bestaande zorgprofessionals ondersteuning bij hun loopbaankeuzes. Of iemand nog studeert, net klaar is met school, al veel ervaring heeft of in een heel andere sector werkzaam is. 

Het Loopbaanloket biedt mensen, die op het punt staan hun carrière te beginnen of hun loopbaan verder te ontwikkelen, handvatten om hun toekomst vorm te geven. Het biedt kennismakingsmogelijkheden met de sector door het organiseren van maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten, kijkjes in de praktijk en banen- en opleidingenmarkten. Een gratis Sterk in je werk loopbaantraject en een loopbaanportal zijn beschikbaar voor iedereen die meer inzicht wilt krijgen in de eigen competenties en loopbaanmogelijkheden.

Het loopbaanloket zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande zorgprofessionals de juiste begeleiding ontvangen om hun mogelijkheden te ontdekken en verder te groeien.

Vraagbaak

Bovendien staat 5 dagen per week onze vraagbaak klaar voor iedereen die vragen heeft. Onze kennis van de werkvelden, organisaties, opleidingen en vacatures zorgt ervoor dat wij hen verder op weg kunnen helpen in hun zoektocht.