Loopbaanportal

Onze Loopbaanportal stimuleert uw medewerkers om zelf de regie over hun loopbaanontwikkeling te nemen. De portal biedt ze een duidelijk inzicht in hun inzetbaarheid en eigen kunnen en kennen. Ook biedt het de mogelijkheid om via 360 graden feedback te werken aan de eigen ontwikkeling. Wilt u ook het maximale uit het talent van uw personeel halen?

De loopbaanportal geeft richting

Onze Loopbaanportal geeft de medewerker namelijk alle tools die nodig zijn om zelf aan de slag te gaan. Naast het verkrijgen van inzichten in de eigen talenten kan de medewerker een eigen C.V. en portfolio opzetten, om vervolgens direct aan de nieuwste, interessante vacatures binnen de sector gekoppeld te worden. Het enige wat hij/zij hoeft te doen is een gratis account aan maken! 

Met de digitale loopbaanportal gaat de medewerker zelf aan de slag.

Inzicht in de talenten van uw medewerkers

Met toestemming van de medewerker, krijgt de leidinggevende via de portal een goed inzicht in de talenten, voorkeuren en wensen van de medewerker. Hierop kan de leidinggevende vervolgens sturen om zo het maximale uit zijn/haar mensen te halen. De loopbaanportal is daarnaast een prachtig handvat voor het jaargesprek en de POP.

Hoe werkt het?

Via zorgnetlimburg.nl/loopbaanportal wordt uw medewerker aan de hand genomen om de mogelijkheden van de loopbaanportal te ontdekken en zich te registreren.