Loopbaanportal

Onze Loopbaanportal stimuleert uw medewerkers om zelf de regie over hun loopbaanontwikkeling te nemen. De portal biedt ze een duidelijk inzicht in hun inzetbaarheid en eigen kunnen en kennen. Ook biedt het de mogelijkheid om via 360 graden feedback te werken aan de eigen ontwikkeling. Wilt u ook het maximale uit het talent van uw personeel halen?

De loopbaanportal geeft richting

Met onze digitale loopbaanportal gaat de medewerker zelf aan de slag. Het enige wat u hoeft te doen is een inlogcode voor hem of haar te kopen. In de portal bouwt de medewerker een eigen portfolio op dat richting geeft aan de eigen carrière.

Met de loopbaanportal gaat de medewerker zelf aan de slag

 

Inzicht in de talenten van uw medewerkers

Met toestemming van de medewerker, krijgt de leidinggevende via de portal een goed inzicht in de talenten, voorkeuren en wensen van de medewerker. Hierop kan de leidinggevende vervolgens sturen om zo het maximale uit zijn/haar mensen te halen. De loopbaanportal is daarnaast een prachtig handvat voor het jaargesprek en de POP.

Hoe werkt het?

De medewerker heeft een inlogcode nodig voor de loopbaanportal. Deze vraagt u als organisatie aan op testjezelf.zorgaanzet.org. De kosten voor Zorg aan Zet-deelnemers zijn € 30 incl. BTW per inlogcode. Voor niet-deelnemers is dit € 70 incl. BTW.