Online banenmarkt zorg en welzijn

De banenmarkt zoals we die ieder jaar organiseren, kan dit jaar niet fysiek plaatsvinden. Daarom organiseren we dit jaar van 25 november 12.00 uur tot en met 28 november 15.00 uur voor het eerst dé online Zorgnet Limburg banenmarkt. In een online omgeving kunnen kandidaten en organisaties elkaar alsnog ontmoeten. Organisaties krijgen de kans zich te presenteren en kandidaten maken kennis met werkvelden, werkgevers en vacatures in hun interessegebied. Gewoon digitaal, helemaal coronaproof.

Kandidaten worden in de laatste week van november digitaal welkom geheten op de banenmarkt. Vanaf de bank thuis kunnen ze verschillende kraampjes bezoeken. De kraampjes zijn vervangen door video’s waar de zorg- en welzijnsorganisaties zich in voorstellen. Daaronder hangen de vacatures die staan op Zorgnet Limburg. Dit kunnen natuurlijk ook opleidingsplekken zijn. Is de kandidaat geïnteresseerd, dan is er meteen een mogelijkheid om te chatten of via een agenda een afspraak in te plannen.

Tips & Tricks

Wekelijks delen we Tips & Tricks als voorbereiding op de online banenmarkt. Deze hebben wij hier in een handig overzicht voor u verzameld.

Tips & Tricks

Inloopuurtje

Wekelijks organiseren wij op donderdag van 11.00 tot 12.00 uur een digitaal inloopuurtje via Microsoft Teams. Wij staan dan klaar om al uw vragen te beantwoorden en geven een update over de online banenmarkt. 

Bezoek het inloopuurtje