Online banenmarkt zorg en welzijn

We organiseren dit jaar van 3 november 12.00 uur tot en met 5 november 17.00 uur de tweede online Zorgnet Limburg banenmarkt. In een online omgeving kunnen kandidaten en organisaties elkaar alsnog ontmoeten. Organisaties krijgen de kans zich te presenteren en kandidaten maken kennis met werkvelden, werkgevers en vacatures in hun interessegebied.

Kandidaten worden in de eerste week van november digitaal welkom geheten op de banenmarkt. Vanaf de bank thuis kunnen ze verschillende kraampjes bezoeken. De kraampjes zijn vervangen door video’s waar de zorg- en welzijnsorganisaties zich in voorstellen. Daaronder hangen de vacatures die staan op Zorgnet Limburg. Dit kunnen natuurlijk ook opleidingsplekken zijn. Is de kandidaat geïnteresseerd, dan is er meteen een mogelijkheid om te chatten of via een agenda een afspraak in te plannen.

Lees alles over de online banenmarkt op Zorgnet Limburg en wijs uw medewerkers op de mogelijkheden!

Online banenmarkt zorg en welzijn

Livestream 'Tommie in de zorg'

Speciaal voor bezoekers van de online banenmarkt en alle andere zorgprofessionals organiseren wij op woensdag 3 november van 19.30 - 20.30 uur een livestream met Tommie Niessen.

Tommie Niessen is sinds 2010 werkzaam in de zorg waarin hij zich vooral richt op wijkzorg en palliatieve zorg. Tijdens een unieke livestream van Zorgnet Limburg neemt Tommie je mee in de wereld van werken en leren in zorg en welzijn. Vol passie en enthousiasme inspireert hij tijdens de livestream  met persoonlijke verhalen en verrassende ervaringen uit eerste hand. 

Wijs uw medewerkers op de livestream!