Ontwikkelwinkel

De Ontwikkelwinkel is het startpunt voor gezonde en tevreden werknemers. U zet dit digitale dashboard eenvoudig in binnen uw eigen intranet (bekijk voorbeeld). Zo informeert u uw medewerkers over de mogelijkheden om gezond aan het werk te blijven. Wilt u ook uw medewerkers stimuleren om gebruik te maken van de mogelijkheden die uw organisatie biedt om duurzaam inzetbaar te blijven?

Goed en gezond aan het werk

Als u uw medewerkers mogelijkheden biedt, dan is het belangrijk dat u dit ook goed communiceert. De ontwikkelwinkel biedt binnen 4 hoofdthema’s – werkomstandigheden, werk-/privébalans, loopbaanontwikkeling en vitaliteit - een duidelijk overzicht van deze mogelijkheden. Zodat uw personeel hier gemakkelijk en laagdrempelig gebruik van kan maken.

Uw medewerkers gezond en tevreden aan het werk

Een dashboard op maat

Zorg aan Zet heeft het dashboard ontwikkeld. Op basis van een onderzoek onder 8.000 medewerkers in Limburgse zorgorganisaties hebben we de thema’s bepaald. Die u uiteraard eenvoudig kunt aanpassen aan uw organisatie. Omdat de we de ontwikkelkosten al hebben gemaakt, kunnen we de Ontwikkelwinkel tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Meer informatie of een demonstratie aanvragen?