Susanne Lommerse

Loopbaancoach Limburg

Mijn manier van werken

Ik start met  kennismaking, het verkennen van de vraag van de cliënt/ coachee en vervolgens gaan we aan de slag. Afhankelijk van de vraag kan dan het vervolg heel divers zijn zoals het inzichtelijk maken van de kwaliteiten, drijfveren, inspiratiebronnen, belemmeringen; een CV analyse; een cv maken wat voldoet in de huidige arbeidsmarkt; informatie over netwerken en het eigen netwerk; het verkennen van de arbeidsmarkt, welke functies zijn er allemaal die bij de kandidaat kunnen passen en waar vind je die baan?

Als loopbaanadviseur werk ik gestructureerd en met respect, luister onbevooroordeeld, vraag en vraag door, reflecteer en analyseer. Mijn doel is om uw medewerker in beweging te krijgen en te begeleiden naar nieuw perspectief. Mijn motto: er is altijd toekomst.

Mijn ervaring

Naast mijn ervaring als personeelsadviseur, voornamelijk in de Thuiszorg en Verpleeg- en verzorgingshuizen ben ik sinds 2015 Noloc gecertificeerd loopbaancoach. In deze rol begeleid ik medewerkers met een loopbaanvraag bij persoonlijke ontwikkeling, bij verlies van werk (boventalligheid), bij herintreden op de arbeidsmarkt;  bij re-integratie spoor 2 en bij outplacement. Daarnaast ontwikkel en geef ik workshops op gebied van arbeidsmarktpresentatie, zoals het maken van een curriculum Vitae, een netwerkplan, een goede sollicitatiebrief en op het gebied van loopbaanontwikkeling.

Ik kom graag in gesprek met u, om te bespreken wat ik voor uw organisatie en medewerkers kan betekenen.

Gereduceerd uurtarief

€75,- incl. BTW (voor organisaties aangesloten bij Zorg aan Zet)

Mijn werkgebied

Limburg

Susanne is ook Sterk in je Werk loopbaancoach. www.sterkinjewerk.nl