Deel dit:

Theaterhotel De Oranjerie, 12 maart 2019

Om uw vacatures en opleidingsplaatsen voor HBO'ers en WO'ers onder de aandacht te brengen van potentiële nieuwe medewerkers houdt Zorg aan Zet een banen- en opleidingen markt op dinsdag 12 maart in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. Zorg aan Zet organiseert deze HBO en WO-markt omdat onze deelnemers vaak aangeven dringend behoefte te hebben aan medewerkers op HBO-niveau en hoger.

Alle aangesloten en niet-aangesloten organisaties bij Zorg aan Zet en onderwijsorganisaties zijn uitgenodigd om zich hier te presenteren met hun (opleidings)vacatures. Participatie van Zorg aan Zet-deelnemers is gratis. 

Eind januari starten we met een campagne om deze banenmarkt onder de aandacht te brengen. Hiervoor zetten we onze social media-kanalen in en versturen we een persbericht. Ook wordt ons netwerk in het voortgezet onderwijs geïnformeerd om havo/vwo-schoolverlaters op deze markt te attenderen.

De banen- en opleidingenmarkt vindt plaats op dinsdagavond 12 maart van 19.00-21.00 uur in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond. Dit is in de Week van Zorg en Welzijn.

Praktische info en aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Interesses

Bedankt voor uw aanmelding.