Deel dit:

Heeft uw zorg- of welzijnsorganisatie behoefte aan tijdelijk extra hulp van vrijwilligers? Deel hulpvragen via het platform helpdezorglimburg.nl.

Helpdezorglimburg.nl bundelt hulpvragen van zorgorganisaties in Limburg die op zoek zijn naar (tijdelijke) vrijwilligers: het gaat hier om mensen zonder zorgachtergrond maar met het hart op de juiste plek. Iedereen die een bijdrage wil leveren kan vervolgens zelf bekijken waar een passende match is, reageren en snel aan de slag bij een organisatie in de buurt.

De kracht van het platform zit in het samenbrengen van veel hulpvragen. Hierdoor kunnen we samen meer mensen bereiken die een bijdrage willen leveren. Ook verlagen we de drempel om te reageren. Daarom roepen we alle zorg- en welzijsorganisaties op hun hulpvragen te delen via helpdezorglimburg.nl

Hoe kan ik als zorg- en welijnsorganisatie een hulpvraag delen?

Deelnemers van Zorg aan Zet kunnen dit via de gebruikelijke route doen (zoals bij het plaatsen van een vacature) via hun account op Zorgnet Limburg. Kies hierbij niet voor de optie vacatures, maar vrijwilligerswerk. Een korte handleiding is hier te downloaden.
Lukt dit niet, of bent u mogelijk nog geen deelnemer van Zorg aan Zet? Neem dan contact op via redactie@zorgnetlimburg.nl

Verder goed om te weten:

Helpdezorglimburg.nl maakt gebruik van de faciliteiten van Zorgnet Limburg. Op laatstgenoemde zijn alle vacatures te vinden voor werken in de zorg. Voor iedereen met een zorgachtergrond die een bijdrage wil leveren, is het landelijke initiatief van de Nationale Zorgreserve ingericht.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.