Deel dit:

Vanaf vandaag is het mogelijk om een aanvraag in te dienen voor cofinanciering voor tijdvak 4 van SectorplanPlus. Voor dit vierde en voorlopig laatste tijdvak is maar liefst € 130,- miljoen beschikbaar gesteld.

SectorplanPlus is een meerjarige subsidieregeling (cofinanciering) van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om een extra impuls te geven aan opleidingsprojecten in zorg en welzijn gericht op instromers, zittend personeel via opscholing, praktijkopleiders- en begeleiders en behoud van medewerkers.

Naast het hoge beschikbare budget kent tijdvak 4 een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande tijdvakken. Dit biedt organisaties meer mogelijkheden om een aanvraag in te dienen.

Nieuw en érg interessant!

In tijdvak 4 is het mogelijk om voor een nieuwe doelgroep een aanvraag in te dienen. Voor zittend personeel dat deelneemt aan een opleiding gericht op het behoud van medewerkers is cofinanciering van de externe kosten en/of verletkosten nu ook mogelijk. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in 2020 en 2021 verletkosten te declareren als u het project Wendbaar aan het werk inzet. 

Daarnaast kunnen organisaties met een beperkt aantal scholingstrajecten kiezen voor een kleine aanvraag tot € 15.000,- subsidie. Bij een dergelijke aanvragen zijn er beperkte administratieve lasten.

Dien uw aanvraag in

U kunt uw aanvraag vanaf 2 december tot en met 20 december 2019 indienen. Hierin kunt u cofinanciering aanvragen voor scholingstrajecten met een startdatum in 2020 én 2021. 

Lees meer over SectorplanPlus en bekijk alles over de procedure en de voorwaarden in het programma van eisen van tijdvak 4.

U kunt uw aanvraag voor tijdvak 4 indienen via www.sectorplanplus.nl. Naast het indienen van uw aanvraag voor cofinanciering, kunt u hier uw account aanmaken en de administratieve verantwoording uitvoeren.

Heeft u vragen over tijdvak 4? Contacteer Chantalle

Bel: 06 – 44194731 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.