Deel dit:

Limburgse vervolg fotoshoot voor Ik Zorg campagne.

Je kunt er bijna niet omheen; de Ik Zorg-campagne. De foto’s, spotjes en radiocommercials blijven opduiken. Gelukkig maar, want we hebben de komende jaren veel extra collega’s nodig. Voor de landelijke campagne zijn zo’n vijftig Limburgse medewerkers uit de zorg- en welzijnssector op de foto gegaan. Maar wij willen als Zorg aan Zet nog net een stapje extra zetten. We willen meer Limburgse medewerkers op de foto zetten. Zo kunnen we de Ik Zorg campagne in Limburg een extra impuls geven. Vandaar dat we een regionaal rondje gaan maken langs de organisaties. En daar hebben we jullie hulp bij nodig.

Oproep aan organisaties

Net als de vorige keer kunt u uw organisatie aanmelden om in aanmerking te komen voor de fotoshoot. Om een zo gevarieerd en breed mogelijk beroepen- en mensenbeeld te portretteren, zullen we, waar dat kan samen met jullie, een selectie maken van beroepen en personen om op de foto te zetten. Van enkele organisaties hebben wij al een lijst met beroepen ontvangen. Deze organisaties zullen door ons persoonlijk benaderd worden in het kader van deze fotoshoot.

Onze website www.zorgnetimburg.nl wordt volledig vernieuwd. Het is de bedoeling dat verschillende portretten een prominente plek krijgen binnen de nieuwe site en bijbehorende (social media) campagne-uitingen. Natuurlijk kunnen jullie de portretten ook gebruiken voor jullie eigen arbeidsmarktcommunicatie. Het doel is om zo veel mogelijk mensen te interesseren voor een baan in de zorg- en welzijnssector.

De foto’s zullen via verschillende communicatiekanalen worden ingezet.

Doe mee!

Zin om mee te doen aan de tweede ronde van deze campagne? Leuk, meld uw organisatie dan aan! Geef ook aan welke beroepsgroepen u denkt voor de camera te kunnen krijgen. Naar aanleiding van de aanmeldingen kijken wij waar we langsgaan en of het haalbaar is om bij iedereen op bezoek te gaan. We proberen door de provincie te trekken en veel verschillende mensen, beroepsgroepen én sectoren te fotograferen. In de week van Zorg en Welzijn (11 t/m 16 maart) willen we starten met een aantal fotoshoots. De data bepalen we in overleg met jullie.

Aanmelden of vragen? Contacteer Cristel. 
Aanmelden vóór vrijdag 8 februari.

Contacteer Cristel

Bel: 0475 – 577 555 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Interesses

Bedankt voor uw aanmelding.