Deel dit:

Veel meer dan alléén een vacaturewebsite.

Zorgnet Limburg is hét startpunt voor een carrière in de Limburgse sector zorg en welzijn. Of een kandidaat nu een carrière wil starten of er juist meer uit wil halen. Zorg- en welzijnsorganisaties zetten Zorgnet Limburg in om meer bekendheid te krijgen, hun aanbod te presenteren en direct nieuwe mensen te werven.

Het nieuwe Zorgnet Limburg is méér dan alleen een vacaturewebsite. Het biedt de bezoeker een complete ervaring over werken en leren in de Limburgse zorg- en welzijnssector. We presenteren de zorg- en welzijnsorganisaties, (opleidings)vacatures en leerroutes. Ook biedt de website tools en ondersteuning voor een eerste kennismaking met de sector tot loopbaanontwikkeling.

Zorgnet Limburg heeft meer dan 15.000 bezoekers per maand in de doelgroepen scholieren, studenten, herintreders carrièreswitchers en zorgprofessionals. 

Voor kandidaten is er een digitale CV bank, een vacature-alert en een nieuwsbrief om volledig op de hoogte te blijven van alle activiteiten in de agenda. Voor organisaties dé mogelijkheid om zichzelf te presenteren en meer naamsbekendheid te realiseren. 

Ontdek de voordelen van Zorgnet Limburg voor u als werkgever!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.