Deel dit:

Nog niet eerder stonden zoveel vacatures online op Zorgnet Limburg.

De krapte op de arbeidsmarkt is zo hoog opgelopen dat er in bijna alle beroepsgroepen sprake is van een tekort aan personeel. 

Het aantal vacatures dat op dit moment online staat, is een verdubbeling in vergelijking met twee jaar eerder. Veel vacatures staan langer open en het kost een werkgever steeds meer moeite om de vacature in te vullen met geschikte medewerkers. Reden voor Zorg aan Zet om te onderzoeken op welke manier ze potentiële werknemers nog beter boeit en bindt aan haar sector.

"De huidige manier van het presenteren van vacatures en matching van kandidaten sluit steeds minder aan bij de arbeidsmarkt waarin we ons bevinden. Verschillende organisaties bieden bij indiensttreding al meteen een vast contract aan en zoekt recruitment de samenwerking op met branchegenoten. Zorgnet Limburg verkent op dit moment de inzet van vernieuwende functionaliteiten om op tot een betere match te komen tussen kandidaat en werkgever. Maar ook om het verloop terug te dringen. Denk hier bijvoorbeeld aan een cultuurscan of een talentenscan, vertelt Marieke van Oers, projectadviseur bij Zorg aan Zet."

 

Meer weten over Zorgnet Limburg? Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.