Deel dit:

Van zorg- en welzijnsinstellingen in Limburg krijgen we regelmatig de vraag: hoe kunnen we de landelijke Ik Zorg-campagne effectief inzetten voor onze eigen organisatie? Zorg aan Zet helpt u graag op weg door het delen van inspirerende voorbeelden uit de praktijk.

Mark Mies, communicatieadviseur bij Vivantes Ouderenzorg:

“Het mooie is dat we het succes van de Ik Zorg-campagne zelf in de hand hebben. Hoe? Heel eenvoudig, door elke communicatie-uiting over het werken in de zorg af te sluiten met #ikzorg. Ook ik vergeet dat nog wel eens, terwijl het heel belangrijk is om dat met z’n allen consequent te doen. Bij elke blog, bij elke foto en bij elk filmpje. Als je op #ikzorg klikt, krijg je namelijk alles te zien wat er in de zorg gebeurt. Op die manier bereiken we direct ons doel: we laten zien hoe veelzijdig onze sector is. Mensen werken zo hard dat ze nog wel eens vergeten hoe mooi en betekenisvol hun werk is. Deze campagne vergroot dat bewustzijn, het maakt medewerkers trots. Mooi om te zien.

'Het succes van de Ik Zorg-campagne hebben we zelf in de hand.'

De kracht van deze landelijke campagne is dat ze niet bij de regionale zorgorganisaties in de maag is gesplitst. Het ministerie blijft dicht bij het veld. Als spil in de Limburgse campagne speelt Zorg aan Zet hierin een cruciale rol. Zij houdt intensief contact met alle spelers in het veld, vormt de schakel naar het ministerie en biedt met zorgnetlimburg.nl de ideale landingsplaats voor onze vacatures. Ik hoor het tijdens bijeenkomsten elders in het land terug: nergens werkt die samenwerking zo goed als hier in Limburg.”

  

Er zijn diverse tools beschikbaar die u kunt gebruiken om bekendheid te geven aan 'Ik Zorg'. U vindt ze hier

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.