Deel dit:

De Ontdekdezorg week 2021 vond digitaal plaats van 22 tot en met 27 maart.

Succesvolle landelijke campagne

De Ontdekdezorg week vond vanwege het coronavirus volledig digitaal plaats. Dit bleek geen probleem voor bezoekers. Integendeel: met ruim 51.000 unieke bezoekers op de landelijke campagnewebsite kan de organisatie tevreden terugkijken op een geslaagde campagne. Samen organiseerden deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties landelijk bijna 900 online activiteiten. Kroon op het werk was de betrokkenheid van H.M. Koningin Máxima. Zij sprak met vier zij-instromers in zorg en welzijn en riep mensen die geïnteresseerd zijn in de sector om zich erin te verdiepen.

Ontdek de zorg in Limburg

In Limburg deden zo'n 15 werkgevers actief mee aan de Ontdekdezorg week. Samen organiseerden zij zeker 50 online activiteiten. Dit zorgde voor ruim 250 mooie gesprekken met potentiële kandidaten voor de sector zorg en welzijn. Ook de workshops van Sterk in je werk trokken tientallen deelnemers. Met ruim 2400 bezoekers bij de Limburgse Ontdekdezorg week zijn we erg tevreden!

Over de Ontdekdezorg week

De Ontdekdezorg week werd dit jaar voor de 9e keer georganiseerd en heeft als doel om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor zorg en welzijn. De Ontdekdezorg week is een initiatief van de veertien regionale werkgeversorganisaties zorg en welzijn die samenwerken in RegioPlus. De volgende editie van de Ontdekdezorg week vindt plaats van 14 t/m 19 maart 2022.

Waar de Ontdekdezorg week zich richtte op potentiële zij-instromers en herintreders starten we eind april een vakantiewerkcampagne gericht op studenten. Hiermee willen we hen zoveel als mogelijk enthousiasmeren voor een bijbaan of vakantiewerk in de zorg. Plaatst u ook uw vakantiewerk op Zorgnet Limburg?

Vragen? Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.