Deel dit:

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan.

Medewerkers die zich verder willen ontwikkelen in hun loopbaan binnen zorg en welzijn, kunnen in september gratis deelnemen aan de online zesdaagse zorg voor je loopbaan. 

Tijdens deze online zesdaagse gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun loopbaan. Van 13 tot en met 18 september krijgen de deelnemers dagelijks een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf. Met deze mails kunnen de deelnemers vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. Ze ontdekken meer over zichzelf, wat ze willen en kunnen. Bovendien hebben ze al veel voorwerk gedaan als ze hierna aan de slag willen met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk (ook gratis).

Sterk in je werk

Deze zesdaagse wordt georganiseerd door Sterk in je werk, zorg voor jezelf, het persoonlijke loopbaantraject voor zorg en welzijn. De 'Sterk in je werk' loopbaancoaches helpen uw medewerkers voldoende plezier en uitdaging uit hun werk te halen. Zo blijven ze gemotiveerd en betrokken. Sterk in je werk draagt bij aan behoud van personeel voor de sector.

Doet u mee?

Wilt u deze online zesdaagse 'Zorg voor je loopbaan' delen met (potentiële) medewerkers? Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online zesdaagse zorg voor je loopbaan op www.sterkinjewerk.nl/zesdaagse.

Vragen? Contacteer Chantalle

Bel: 06 – 44194731 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.