Deel dit:

Van Week van Zorg en Welzijn naar Ontdekdezorg Week in 2020.

Wij organiseren de Ontdekdezorg Week om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een carrière in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. De nieuwe naam past daarbij. We sluiten hiermee aan bij de landelijke Ik Zorg campagne, maar behouden ook ons eigen gezicht.

ONTDEK

We hebben gekeken naar de beste manier om de doelgroep van de Ontdekdezorg Week (zij-instromers en herintreders) te bereiken. Daarom zetten we in 2020 in op regionaal georganiseerde events. Bij deze events kan uw organisatie aansluiten! 

MATCH

We willen tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg Week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden op een van de regionale events tijdens de Ontdekdezorg Week een vervolgafspraak kunnen maken om uw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door een kijkje te nemen op een van uw locaties of door een informatieavond te bezoeken.

LIKE

Voorafgaand aan de Ontdekdezorg Week starten we met een online campagne: ‘Heb jij de Z-factor? Ben je geschikt voor leren en werken in zorg en welzijn? Heb je inlevingsvermogen en ben je initiatiefrijk, communicatief, teamgericht? Test het online!’

CHECK

Wilt u meer weten over de Ontdekdezorg Week en met uw organisatie meedoen?

Lees meer

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.