Deel dit:

Check. Match. Like. Ontdek.

De Ontdekdezorg week wordt in 2021 digitaal georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan/opleiding in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en kennismaken met organisaties bij hen in de buurt.

We richten ons platform zo in dat geïnteresseerden online kennis kunnen maken met de verschillende mogelijkheden van zorg en welzijn. Bezoekers kunnen onder andere via landelijke webinars en de website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Daarnaast kunt u zelf ook een online kennismakingsmoment organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A of webinar. 

Landelijke én regionale campagne

De Ontdekdezorg week 2021 wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Zorg aan Zet coördineert en promoot online de Ontdekdezorg week in Limburg.

Doet u mee?

Wilt u laten zien wat uw organisatie een carrière-switcher of herintreder te bieden heeft? Organiseer dan tijdens deze week een eigen ‘Ontdek de zorg bij’ webinar of ander online event en maak een match! Op 26 januari organiseren wij een webinar om u meer te vertellen over de Ontdekdezorg week 2021 en de mogelijkheden voor uw organisatie om een activiteit te organiseren.

Aanmelden webinar 26 januari

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd door de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, verenigd in RegioPlus. We haken hierbij nauw aan bij de landelijke Ik Zorg campagne en de bijbehorende website www.ontdekdezorg.nl. U heeft misschien ook informatie ontvangen over het initiatief ‘de zorg springt om jou!’ van Heel Holland Zorgt en Welzijn. Wij verwelkomen elk initiatief dat aandacht geeft aan de sector zorg en welzijn. Om misverstanden te voorkomen willen we er echter wel op wijzen dat beide initiatieven op zichzelf staan.

Heeft u al vragen? Contacteer Marieke

Bel: 06 – 15233394 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.