Deel dit:

Maak vanaf vandaag gebruik van de subsidieregeling Praktijkleren.

Op welke manieren investeert u in het aantrekken van nieuwe en gemotiveerde medewerkers voor onze sector zorg en welzijn? Wellicht heeft u in schooljaar 2018-2019 geïnvesteerd in het aanbieden van één of meerdere leerwerkplekken voor BBL- en/of HBO duaal leerlingen, bijvoorbeeld via SectorplanPlus. Voor de kosten van de begeleiding van deze leerlingen kunt u vanaf vandaag ook een beroep doen op de subsidieregeling Praktijkleren. Het gaat dan om een jaarlijks bedrag van maximaal €2.700,- per leerling!

De subsidie is bedoeld voor begeleiding op de werkplek (voor BBL en HBO-duale leerlingen). Samenloop met de subsidie uit het SectorplanPlus is toegestaan. Een deel van de bewijslast die nodig is voor de verantwoording bij Sectorplanplus is ook van toepassing voor de regeling Praktijkleren. Het gaat dan primair om BBL en Duaal trajecten die we in het SectorplanPlus ‘activiteiten A, B of C1 (BBL/HBO waarbij de contractomvang kleiner is dan 24 uur) noemen.

Meer informatie over de regeling en aanvragen vindt u hier

Nog vragen?

Ga dan naar www.zorg-praktijkleren.nl, mail ons via info@zorg-praktijkleren.nl of bel met 088–0084580 (backoffice Zorg Praktijkleren).

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben





Bedankt voor je aanmelding.