Deel dit:

Het was regelmatig in het nieuws de afgelopen maanden: veel studenten die werken naast hun studie, raakten door de coronacrisis hun bijbaan kwijt. Deze berichten gelden echter niet voor vakantiewerk in de zorg. Dat is er, juist nu, namelijk volop!

Met onze gezamenlijke carrièreportal Zorgnet Limburg hebben we een prachtig communicatiekanaal om vakantiewerk in de Limburgse zorg volop te promoten onder de doelgroep jongeren en studenten. Dat hebben we dan ook gedurende een hele maand gedaan: we startten de campagne ‘Vakantiewerk in de zorg’.

Wat hebben we gedaan?

We bundelden onze krachten en hebben volop ingezet op advertising via Instagram, Facebook, online bannering en digitale nieuwsbrieven. Ook hebben we een print advertentie geplaatst en hebben we de samenwerking met Mediahuis Limburg, de ROC’s in de regio en Leo Loopbaan opgezocht. Dit allemaal om zoveel mogelijk zorgstudenten en andere potentiele vakantiewerkers te bereiken en te werven vanuit één centrale afzender: de zorg- en welzijnssector in Limburg!

De resultaten

 

Met alle uitingen hebben we een bereik gehad van 70.000 Limburgse jongeren onder de 26 jaar, 14 organisaties plaatsten gratis hun vakantiewerk vacatures op Zorgnet Limburg. De vakantiewerk campagnepagina én de geplaatste vakantiewerk vacatures werden in totaal 10.000 keer bekeken!

 


We want more!

Wij zijn in de toekomst van plan vaker dit soort campagnes vanuit Zorgnet Limburg op te starten, waarbij we als sector zorg en welzijn in Limburg onze krachten bundelen. We hopen dat steeds meer van onze aangesloten organisaties actief gaan deelnemen aan deze initiatieven, zodat we samen voor een steeds groter bereik en resultaat kunnen zorgen!

Suggesties voor een gezamenlijke campagne? Contacteer Veronique

Bel: 06 – 15268661 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.