Deel dit:

Van 1 juni t/m 30 sept 2019 kunt u als werkgever subsidie aanvragen!

Heeft u werknemers of werkt u met zzp’ers die de Nederlandse taal niet goed beheersen? Of met mensen die over weinig digitale vaardigheden en rekenvaardigheden beschikken? Als dat een beperking tijdens het werk oplevert, kunt u als werkgever subsidie aanvragen voor scholing. Aanvragen kan in het kader van Tel mee met Taal van 1 juni t/m 30 september 2019. Doe het wel snel, want ‘op = op’.

Via Tel mee met Taal is er subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Er zijn al meerdere subsidierondes geweest en ook in 2019 kan er dus subsidie worden aangevraagd. Dit kan voor opleidingstrajecten, bijvoorbeeld een taalcursus of een cursus digitale vaardigheden. of voor andere activiteiten die leiden tot betere taalvaardigheid, rekenvaardigheid en/of betere digitale vaardigheden van de werknemers.

Maximaal € 1.500 per werknemer

Voor subsidieaanvragen door werkgevers en samenwerkingsverbanden is € 3.750.000 beschikbaar. Werkgevers kunnen tot 67% van de kosten van het opleidingstraject vergoed krijgen, met een maximum bedrag van € 1.500 per werknemer / zzp’er. Het totaalbedrag voor de gehele organisatie bedraagt € 200.000,-. Aanvragen kan van 1 juni 2019 t/m 30 september 2019 en de aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomt. En daarbij geldt onverbiddelijk het ‘op = op’-principe.

Meer informatie

Zie meer informatie op telmeemettaal.nl/subsidie of op telmeemettaal.nl/subsidie/werkgevers

(bron: https://zorgenz.nl)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.