Deel dit:

Zorg Praktijkleren is opgezet om organisaties te helpen bij het aanvragen van de subsidie Praktijkleren voor de sector zorg en welzijn.

Met Zorg Praktijkleren kan uw organisatie veel geld en tijd besparen.

Koppeling SectorplanPlus

Vanuit het SectorplanPlus heeft uw organisatie waarschijnlijk al veel deelnemers- en opleidingsgegevens ingevoerd in SABA (het subsidieverantwoordingsportal van SectorplanPlus). Een groot deel van deze gegevens is óók nodig om de subsidie Praktijkleren aan te vragen voor jullie BBL-leerlingen en/of HBO deeltijd of duaal leerlingen. De samenwerkende werkgeversorganisaties hebben daarom een koppeling laten bouwen tussen het SectorplanPlus portal en het Zorg Praktijkleren portal.

De subsidie Praktijkleren bedraagt maximaal € 2.700,- per leerling per jaar en samenloop met de subsidie SectorplanPlus is toegestaan. Het is dus zeker de moeite waard om beide aan te vragen!

Wij hebben alle voordelen voor u op een rijtje gezet. Bekijk ze hier!

Aanmelden voor subsidie Praktijkleren?

Met uw bestaande SectorplanPlus account kunt u zich eenvoudig aanmelden via de Zorg-Praktijkleren ‘pop-up’. Log hiervoor in op www.sectorplanplus.nl en klik op ‘aanmelden Zorg Praktijkleren’.

Heeft u géén SectorplanPlus account, maar wilt u toch deelnemen? Meld u dan aan op www.zorg-praktijkleren.nl of bel de Backoffice Zorg Praktijkleren op 088-00 84 580.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.