Deel dit:

De commissie Werken in de Zorg nodigt u uit op 15 februari in Fort Voordorp te Groenekan.

De afgelopen periode is de commissie Werken in de Zorg met veel plezier en overgave in gesprek gegaan over de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten (RAAT) in én met de regio’s. Van Limburg tot aan Almere en van Rotterdam tot aan Haren.

De sleutel voor het personeelstekort in Zorg & Welzijn ligt in de regio en de samenwerkingsverbanden die hier al zijn en/of ontstaan. De commissie ging op zoek in de regio naar informatie, sleutels, oplossingen en advies. En kreeg die!

Alle observaties en aanbevelingen rapporteerde de commissie aan de bewindslieden van VWS. Graag deelt ze deze inzichten met de bestuurders vanuit de regionale samenwerkingsverbanden die ze in het najaar sprak, waaronder ook een afvaardiging van Zorg aan Zet en enkele bij RAAT Limburg betrokken bestuurders.

De commissie gaat hierover graag met u IN GESPREK, zodat u straks deze uitkomsten en inzichten weer mee kunt nemen naar uw regio.

Wilt u als bestuurder gebruik maken van deze uitnodiging en samen met ons het gesprek met de commissie Werken in de Zorg aangaan op vrijdag 15 februari in Fort Voordorp te Groenekan (Utrecht)?

Meer info en aanmelden via deze link.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben





Bedankt voor je aanmelding.