Deel dit:

Wil jij werken aan een positieve beeldvorming rondom de zorg- en welzijnssector? Ben jij goed in het samenbrengen van partijen, het behalen van gezamenlijke doelen én ligt jouw kennis en ervaring op het gebied van communicatie? Zorg aan Zet, de regionale arbeidsmarktorganisatie van Limburg met ruim 90 aangesloten organisaties, is op zoek naar een Programmamanager Kiezen en Toeleiden.

Wat ga je doen als programmamanager?

Als Programmamanager Kiezen en Toeleiden zorg je samen met alle deelnemende werkgevers in de zorg- en welzijnssector dat (potentiële) medewerkers een goed en realistisch beeld krijgen over werken in de zorg. Om dit te bereiken weet je wat er in de markt speelt en zet je op strategische wijze diverse (nieuwe) communicatiemiddelen in waarmee de beoogde doelgroepen namens de aangesloten deelnemers worden bereikt. Als onderdeel hiervan lever je een belangrijke bijdrage aan de (door)ontwikkeling van onze websites Zorgnetlimburg.nl en Zorgaanzet.org.
Je initieert en onderhoudt daarnaast contacten met de achterban van Zorg aan Zet en zorgt dat zij optimaal op de hoogte zijn van alle projecten en diensten die de organisatie te bieden heeft. Ook is er ruimte om vanuit je kennis en expertise verder invulling te geven aan deze dienstverlening. Dit alles doe je niet alleen. Samen met een klein, betrokken team van collega’s streef je een overkoepelend doel na: werken aan een evenwichtige en gezonde arbeidsmarkt. In de praktijk betekent dit dat je veel samenwerkt met de programmamanagers, projectleiders en een communicatie adviseur. Daarnaast stuur je functioneel de werkzaamheden van het team Kiezen en Toeleiden aan. Jaarlijks werk je alle ambities binnen het domein Kiezen en Toeleiden uit en ben je verantwoordelijk voor het corporate communicatiebeleid. Je legt hiervoor inhoudelijk en financieel verantwoording af.

Wat vragen wij van jou?

We zoeken iemand met een innemende persoonlijkheid, die met de nodige overtuigingskracht en tact organisaties met uiteenlopende belangen weet te verbinden en in beweging krijgt. Je bent sterk in het creëren en onderhouden van externe contacten en komt samen met de mensen om je heen tot de beste resultaten. Daarnaast heb je een duidelijke visie op het vakgebied communicatie, bent creatief, ondernemend en weet op coachende wijze collega’s functioneel aan te sturen.
Als vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde universitaire of hbo-opleiding communicatie, marketing, journalistiek of andere relevante opleiding. Je bent dan ook een ervaren professional met ruime kennis en ervaring van (online) communicatie en marketing. Je weet zowel strategisch-tactische als uitvoerende werkzaamheden uit te zetten en/of op te pakken. In dat opzicht ben je zowel een denker als doener. Ervaring met projectmanagement in de zorg- en welzijnssector, eventueel in combinatie met een coachende/leidinggevende positie is een pre. Je bent daarnaast bekend met arbeidsmarktvraagstukken.

Wij verwachten van jou dat je:

  • zowel regisseur, aanjager als uitvoerder kunt zijn;
  • samenwerking tussen diverse stakeholders uitbouwt en actief deelneemt aan diverse netwerken gericht op (arbeidsmarkt)communicatie en recruitment.
  • toeziet op de realisatie van de gewenste toestroom naar werkgevers.
  • projecten zoals bijvoorbeeld de Ontdekdezorg week, banenmarkten, netwerkbijeenkomsten e.d. aanstuurt en uitvoert;
  • creatieve plannen maakt met de overige programmamanagers voor de communicatie van hun project(en);
  • een visie hebt op en een actieve bijdrage levert aan het corporate communicatiebeleid voor Zorg aan Zet;
  • Zorg aan Zet en haar activiteiten samenhangend en sprankelend op de kaart zet.

Wat mag je van Zorg aan Zet verwachten?

Zorg aan Zet biedt een uitdagende baan met veel mogelijkheden voor eigen inbreng, een enthousiast team van collega’s en bijbehorend uniek netwerk in de Limburgse zorg en welzijn. Er heerst een prettige, informele sfeer met korte communicatielijnen. We houden van stevig doorwerken en het neerzetten van professionele resultaten, maar er is ook ruimte voor humor en collegialiteit. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen, FWG 65. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Je krijgt direct een vast contract. In het eerste jaar houden we wel drie resultaatgesprekken. Hierin stellen we samen vast of we de juiste match hebben gemaakt. Een detachering vanuit huidig dienstverband bij een van onze aangesloten deelnemers is bespreekbaar.

Over Zorg aan Zet

Zorg aan Zet is hét startpunt voor alle arbeidsmarktvraagstukken. Wij inspireren onze ruim 90 aangesloten Limburgse deelnemers uit de zorg- en welzijnssector graag met de kennis van nu, in de rol van aanjager en verbinder. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Daarnaast initiëren en stimuleren we de samenwerking met andere zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijs en overheid.

Solliciteren

Ben jij de programmamanager die we zoeken? Stuur dan je CV en motivatie (gericht aan Raymond Braeken, waarnemend directeur Zorg aan Zet) uiterlijk 9 januari naar l.claessen@zorgaanzet.org. De eerste gespreksronde vindt plaats op maandag 17 en dinsdag 18 januari tussen 9.00 en 12.00 uur. Een tweede ronde (arbeidsvoorwaardengesprek) vindt plaats op dinsdag 25 januari, tussen 9.00 en 12.00 uur.

Contact

Wanneer je graag meer wilt weten over Zorg aan Zet of de functie, neem dan contact op met Raymond Braeken, waarnemend directeur 06-13 04 30 20 of stuur een e-mail naar l.claessen@zorgaanzet.org.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.