Deel dit:

Extra financiële bijdrage mogelijk vanuit SectorplanPlus.

Veel (zorg)professionals bieden zich nog altijd aan om in de gezondheidszorg bij te springen en te helpen de gevolgen van de Corona-crisis op te vangen. Om het benutten van dit zeer welkome aanbod extra te stimuleren wordt voor alle werkgevers in zorg en welzijn een bijdrage in de inwerk- en (bij)scholingskosten mogelijk gemaakt.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft hiervoor een extra categorie subsidiabele activiteiten toegevoegd aan de subsidie SectorplanPlus. Ook als uw organisatie hiervoor nog geen subsidieaanvraag heeft ingediend kunt u gebruik maken van deze vergoeding. 

Zorg aan Zet ondersteunt u bij de verdere afhandeling en verantwoording van de subsidieaanvraag. Op deze manier kunnen alle zorg- en welzijnsorganisaties zich de komende periode volledig richten op het verlenen van zorg. Als u al een aanvraag heeft ingediend, hoeft u momenteel niks te doen.

Zet u tijdelijk extra personeel in en wilt u gebruik maken van deze subsidie?

Heeft u nog geen subsidieaanvraag ingediend voor tijdvak 4 van SectorplanPlus, maar maakt u wel gebruik van tijdelijk extra personeel in verband met de Corona-crisis? Dan is het ook voor uw organisatie mogelijk om een bijdrage te ontvangen voor de inwerk- en (bij)scholingskosten van uw tijdelijk extra personeel. Contacteer Chantalle Dörenberg voor de mogelijkheden, zij ondersteunt u met de verdere afhandeling en verantwoording van de subsidieaanvraag.

Contacteer Chantalle

Bel: 06 – 44194731 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.