Deel dit:

De Ontdekdezorg week gaat bijna van start. Deze wordt digitaal georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan/opleiding in zorg en welzijn.

Tijdens de Ontdekdezorg week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Als organisatie kunt u zelf bijdragen aan de campagne voor dit online evenement en uw organisatie in de schijnwerpers zetten. We lichten twee mogelijkheden uit.

#ontdekdezorg-fimpje

Onderstaand ziet u een filmpje waarin we laten zien hoe mooi en belangrijk het is om iets te kunnen betekenen voor een ander. Deze video is eenvoudig na te maken met uw eigen medewerkers:

  • Download hier het bord en print dit uit op een papier (en plak dit eventueel op karton). 
  • ​Film vervolgens een aantal van uw medewerkers die vertellen waar zij dagelijks met hun beroep voor zorgen, waarna ze het bord doorgeven aan een collega.
  • Plaats de video op social media.
  • Vergeet niet Zorgnet Limburg te taggen, #ontdekdezorg en #zorgmee te gebruiken en te linken naar www.zorgnetlimburg.nl/ontdekdezorg.

Kader voor Facebook

Er is een speciaal Ontdekdezorg week-kader ontworpen voor een profielfoto op Facebook. Deze kunt u toevoegen aan de profielfoto van uw organisatie, maar ook zorgmedewerkers zelf kunnen dit toepassen voor hun eigen account. Ga daarbij als volgt te werk:

1. Ga naar www.facebook.com/profilepicframes.
2. Zoek in de balk naar het kader ‘ontdekdezorgweek’
3. Klik op ‘Als profielfoto gebruiken’ om uw foto op te slaan.

Ontdekdezorg week

Tijdens deze week kunnen potentiële nieuwe medewerkers de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Dit jaar vinden alle activiteiten online plaats. Bezoekers krijgen onder andere via webinars en onze website praktische informatie over leren en werken in de sector. Hiermee hopen we zo veel mogelijk zij-instromers en herintreders te enthousiasmeren voor een baan in zorg en welzijn.

Lees alles over de Ontdekdezorg week

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.