Deel dit:

Angela Groothuizen nieuwe ambassadeur.

Van maandag 11 tot en met zaterdag 16 maart vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats. Er zijn veel  banen in de grootste sector van Limburg te vervullen dus deze week is meer dan nodig! Tientallen bij Zorg aan Zet aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen is dit jaar de ambassadeur en daarmee het nieuwe gezicht van de Week van Zorg en Welzijn.

De Week van Zorg en Welzijn is een initiatief van de 14 regionale werkgeversorganisaties in zorg en welzijn, die samenwerken in Stichting RegioPlus. Op maandag 11 maart vindt een landelijke kick-off plaats in Paleis Soestdijk. Elke regio wordt hierbij vertegenwoordigd door een ‘vaandeldrager’, een zorgprofessional met zijn eigen unieke verhaal. Angela Groothuizen zal de vaandeldragers huldigen op een podium, tijdens een speciaal persmoment. Vanuit Limburg zal Randy Beeren vanuit PSW zijn verhaal vertellen en tijdens de kick-off in het zonnetje gezet worden. Van alle 14 verhalen wordt een promotievideo gemaakt voor de Week.

Angela Groothuizen: “Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn.”

Activiteiten in Limburg

De Limburgse zorg- en welzijnsorganisaties hebben niet stilgezeten en organiseren verschillende soorten activiteiten gedurende de week, van banenmarkten en speeddates tussen werkgevers en werkzoekenden tot meeloopdagen en informatieavonden. Een overzicht is te vinden op zorgnetlimburg.nl/wzw2019.

Promotie

Zowel landelijk als regionaal zal er via verschillende mediakanalen promotie worden gemaakt voor de Week van Zorg en Welzijn. Denk hierbij aan social media campagnes en online bannering, radiospots en TV-uitzendingen op SBS6 van Heel Holland Zorgt. Alle landelijke Ik Zorg campagne-uitingen zullen in deze periode ook verwijzen naar de Week!

En vergeet de regionale Special (krant) van de Week van Zorg & Welzijn niet. Tussen 2 en 6 maart ligt deze in Limburg bij 425.000 mensen op de deurmat!

Download campagnemateriaal

Er is een campagne toolkit beschikbaar met o.a. verschillende formaten online banners, social media materiaal, logo's, posters, fotomateriaal, zodat u de Week van Zorg en Welzijn ook via uw eigen communicatiekanalen kunt promoten.

Download campagnemateriaal

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Interesses

Bedankt voor uw aanmelding.