Deel dit:

Veertienhonderd! Zoveel unieke bezoekers trok de allereerste digitale banenmarkt van Zorgnet Limburg. En dat smaakt natuurlijk naar meer.

Goed nieuws; er komt meer. Pak de agenda er bij: woensdag 3 november tot vrijdagmiddag 5 november gaan we digitaal weer helemaal los. Mét een paar aanpassingen.

Het idee voor een digitale markt is vorig jaar uit noodzaak ontstaan. Een banenmarkt in een zaal was geen optie door de geldende maatregelen. Een digitale variant kon wel. Maar dan moest het wel een aantrekkelijke markt worden waar voldoende ruimte was voor de zorg- en welzijnsorganisaties om zich te presenteren.

Dat is gelukt. Door middel van filmpjes kregen de organisaties een podium. Door te chatten was er direct contact met kandidaten. Maar er konden ook andere digitale afspraken gemaakt worden. Een paar succesjes: er zijn 350 afspraken gemaakt met potentiele nieuwe collega’s, er is zo’n 300 keer geappt met organisaties én een kleine 90 mensen hebben de informatiebijeenkomsten over werken in onze mooie sector bijgewoond. Daarnaast is er gedurende de ‘marktdagen’ volop informatie gedeeld via de socials door de organisaties met de hashtag ZNLonlinebanenmarkt. Kortom, de Limburgse zorg- en welzijnssector stond volop in de kijker. En dat willen we dit jaar maar wat graag herhalen.

We hebben veel van de eerste banenmarkt geleerd. Uit de evaluatie met de deelnemende organisaties zijn ook een aantal verbeterpunten gekomen. Die hebben we goed bekeken. Met de websitebouwer onderzoeken we wat technisch te verbeteren valt. Ook hebben we op aanraden van de deelnemers gekeken naar de duur van de markt. Die hebben we ingekort. Daarnaast hebben we besloten het online programma uit te breiden. Hier wordt op dit moment nog volop aan gesleuteld.

Na de zomervakantie starten we ook weer met digitale inloopspreekuurtjes voor de deelnemers. Donderdag 9 september om 11.00 uur is de kick-off van de banenmarkt. Dan volgt ook meer informatie over de inschrijving.

#ZNLOnlinebanenmarkt, woensdag 3 november 12.00 uur tot vrijdag 5 november 17.00 uur.

Vragen? Contacteer Cristel

Bel: 06 – 22696364 Stuur een email

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.