Voorlichtingsbijeenkomsten

‘Leren en werken in zorg en welzijn’

Maandelijks organiseren wij voorlichtingsbijeenkomsten over werken in zorg en welzijn. Met name zij-instromers zijn hierin geïnteresseerd. Zij zoeken vacatures en opleidingen om in de zorg aan de slag te gaan. Wilt u met uw organisatie ook direct toegang tot deze gemotiveerde zij-instromers?

Actueel aanbod

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten maken geïnteresseerden kennis met de zorg- en welzijnssector in Limburg. Ze vinden het prettig om ‘het verhaal’ van iemand uit de praktijk te horen. Trotse beroepsbeoefenaars spreken met veel passie over hun vak. En ze motiveren geïnteresseerden om zich bij hun organisatie aan te sluiten. Daarom stimuleren we het sturen van ambassadeurs én het structureel doorgeven van uw actuele vacature- en opleidingsaanbod.

Organisaties die actief aanhaken hebben direct toegang tot potentiële kandidaten

Maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten

Zorg aan Zet organiseert de bijeenkomsten en verzorgt de promotie. We doen er alles aan om de geïnteresseerden goed te informeren. Over functies en vacatures, maar ook over opleidingen en toelatingseisen. Wij organiseren maandelijks 2 online voorlichtingsbijeenkomsten. Op zorgnetlimburg.nl vindt u alle data.

Actief aanhaken?

Wilt u actief aanhaken? Uw vacature- of opleidingsaanbod doorgeven? Of meer informatie over de insteek en inhoud van de bijeenkomsten?