Zorgnet Limburg

Zorgnetlimburg.nl is dé carrièreportal voor de Limburgse sector zorg en welzijn. U zet de portal in om uw organisatie meer bekendheid te geven, uw aanbod te presenteren en direct nieuwe mensen te werven. Wilt u ook uw opleidings- en zorgvacatures rechtstreeks aan de voor u relevante doelgroepen tonen?

Portal met 15.000 bezoekers in uw doelgroep

Zet Zorgnetlimburg.nl dan als kanaal in binnen uw eigen Employer Branding aanpak. Op Zorgnet Limburg presenteren we een overzicht van alle zorginstellingen, vacatures, opleidingsinformatie, agenda, nieuws en een digitale CV-bank. Deze portal heeft gemiddeld 15.000 bezoekers per maand in de doelgroep: scholieren, studenten, zij-instromers, herintreders en zorgprofessionals.

Publiceer uw vacatures en plaats ze eenvoudig door naar een gevarieerd aanbod van aanvullende vacature websites

Gratis gebruik voor aangesloten organisaties

Zorgnetlimburg.nl is een initiatief van Zorg aan Zet. Onze deelnemers maken er gratis gebruik van. Ze plaatsen gratis vacatures en raadplegen gratis de CV-bank. Als bijkomende service komen alle vacatures ook automatisch op de landelijke website ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl. Voor het doorplaatsen van vacatures naar overige websites vragen we een gereduceerd bedrag. Als niet-deelnemer kunt u ook gebruik maken van Zorgnet Limburg. U betaalt dan €250,- voor de eerste vacatureplaatsing en €200,- voor de daarop volgende.

Zorgnet Limburg vernieuwt! In 2019 presenteren we onze gloednieuwe, supergebruiksvriendelijke portal. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.