Deel dit:

Webinar: Online via Zoom (je ontvangt tijdig een toegangslink)
Onderwerp: Blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn
Spreker: Nancy Peeters (Netwerk Werkgeluk)
Voor: HR-professionals, organisatieadviseurs, leidinggevenden en anderen met vergelijkbare functies. 
Wanneer: Donderdag 16 februari van 15.00 tot 16.30 uur
Kosten: Deze online workshop is gratis voor deelnemers aan Zorg aan Zet.


Soms bega je in al je enthousiasme blunders in werkgeluk die je kunt missen als kiespijn. In deze workshop kijken we naar hoe het mis kan gaan maar ook naar hoe het dan wel moet of kan.

We bespreken ervaringen en oplossingen uit de praktijk. Want juist in die praktische vertaling van kennis uit de positieve psychologie naar de praktijk wordt het vaak lastig. Dit vraagt om vaardigheden als handig manoeuvreren in de organisatie, enthousiasmeren en motiveren voor verandering. Gelukkig hoef je niet alle fouten zelf te maken om te leren. Wat anderen hebben geprobeerd en geleerd, die lessen deelt Nancy Peeters graag met je. Je verlaat de workshop met minstens 7 praktische adviezen. Saai? Nee, we werken ook want het blijkt vaak dat je van elkaar het meest leert.

Meer over de spreker

Nancy Peeters spreekt over werkgeluk en oprichter van Netwerk Werkgeluk. Ze werkte voor verschillende organisaties als strategisch adviseur werkgeluk. Nancy merkte dat het vertalen van kennis uit de positieve psychologie naar de praktijk vaak een uitdaging is. Andere professionals in werkgeluk worstelen met dezelfde vraag en steeds meer werkgelukprofessionals zochten haar op om te sparren. Het blijkt waardevol om van en met elkaar te leren en om je samen verder te ontwikkelen. Daarom richtte ze Netwerk Werkgeluk op om professionals in werkgeluk te verbinden en versterken: www.netwerkwerkgeluk.nl

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul je profiel aan

Ik ben

Bedankt voor je aanmelding.