Deelnemer worden

Aansluiten bij Zorg aan Zet betekent deelname in een betrouwbaar en waardevol netwerk. Het gezamenlijk oppakken van arbeidsinitiatieven en het delen van kennis levert uw organisatie veel voordeel op. Aangesloten organisaties kunnen profiteren van een compleet pakket aan diensten. Het onbeperkt plaatsen van vacatures op onze carrièreportal zorgnetlimburg.nl is hierbij inbegrepen.  Ook ontvangt u korting bij deelname aan workshops, kennissessies en het gebruik van onze loopbaanservice. 

Deelnemersbijdrage

Doordat Zorg aan Zet geen winstoogmerk heeft, hanteren wij gunstige tarieven. De kosten voor deelname zijn afhankelijk van het aantal fte's binnen uw organisatie. De tarieven zijn gebaseerd op deelnemerschap van een jaar. Bij toetreding gedurende het kalenderjaar wordt de deelnemersbijdrage naar rato berekend. De deelnemersbijdrage is 0,03% van de loonsom (van het Limburgse gedeelte van uw stichting/organisatie).  De minimum bijdrage voor 2019 is € 795,00 en de maximum bijdrage is € 23.205,00 (op jaarbasis). 

Overweegt u deelnemer te worden?

Is uw organisatie werkzaam binnen zorg en welzijn, ziet u de meerwaarde van het aansluiten bij ons netwerk en wilt u met uw organisatie ook aansluiten? Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, vult u onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

Deelnemer worden? Klik hier voor meer informatie.