5 redenen om deelnemer te worden

Is jouw organisatie werkzaam binnen zorg en welzijn? Ontdek dan de 5 redenen om aan te sluiten bij ons netwerk. 

We werken samen aan een duurzame impact op de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn in Limburg 

We willen samen met onze deelnemers een blijvende positieve impact maken op de arbeidsmarkt van zorg en welzijn in de regio, zodat (toekomstige) medewerkers hun zorghart kunnen laten spreken en cliënten die het nodig hebben op zorg en welzijn kunnen rekenen.

Lees hier meer over onze missie.    

We vormen een schakel naar de landelijke en regionale gremia

Zorg aan Zet is een van de 12 regionale werkgeversverbanden in Nederland, verenigd in RegioPlus. We zetten ons in voor de sector zorg en welzijn bij ministeries en de politiek. Daarmee kan de regio een krachtig geluid door laten klinken op landelijk niveau. Daarnaast werken we nauw samen met het regioteam van het Ministerie van VWS.

We zijn een netwerkorganisatie en kenniscentrum van en voor werkgevers

We zien een zorgzamere samenleving voor ons waar professionele zorg en gemeenschapszorg hand in hand gaan. Met veel ruimte voor innovatie en echt anders werken. Om deze visie werkelijkheid te zien worden, organiseren we als organisatie en als gids in transformatie een dynamisch samenspel tussen onze partners en stakeholders. Zo leveren we onze waardevolle bijdrage aan deze benodigde transformatie binnen verschillende netwerken.

We zorgen voor inhoudelijke en praktische vernieuwing van HR- en arbeidsmarktbeleid

Dat doen we op het gebied van:

We doen onderzoek en ontwikkelen concrete en, voor jou voordelige, producten en interventies, o.a.

Overweeg je deelnemer te worden?

Vraag meer informatie aan via de aanvraagbutton. Wij nemen dan contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met onze directeur-bestuurder, Vivian Haine.