Vitaliteitsplatform

Het Vitaliteitsplatform (voorheen Ontwikkelwinkel) is het startpunt voor gezonde en tevreden werknemers. U zet dit digitale dashboard eenvoudig in binnen uw eigen intranet. Zo informeert u uw medewerkers op een laagdrempelige manier over de mogelijkheden om vitaal aan het werk te blijven. 

Wilt u ook uw medewerkers stimuleren om gebruik te maken van de mogelijkheden die uw organisatie biedt om duurzaam inzetbaar te blijven?

Vitaal aan het werk blijven

Als u uw medewerkers mogelijkheden biedt om vitaal aan het werk te blijven, is het belangrijk dat u dit goed communiceert. Zodat uw medewerkers hier gemakkelijk en laagdrempelig gebruik van kunnen maken.

Het Vitaliteitsplatform biedt binnen 4 hoofdthema’s – gezondheid, werk, privé en ontwikkeling - een duidelijk overzicht van deze mogelijkheden. Hierbinnen bieden wij inspirerende content over ruim 60 thema’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Denk aan praktische tips, blogs, video’s en podcasts. De content is samengesteld in samenwerking met experts op de verschillende thema’s.

Integratie Zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars hebben in hun pakketten vaak vergoedingen voor programma’s op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Deze vergoedingen zijn geïntegreerd in het Vitaliteitsplatform. Daardoor maakt het platform snel en eenvoudig inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn bij verzekeraars.

Een platform op maat

Het Vitaliteitsplatform is volledig aan te passen aan de huisstijl van uw organisatie. U kiest zelf de thema’s die relevant zijn voor uw organisatie. Per thema is er alle ruimte om eigen beleid te formuleren en providers toe te voegen.

Wilt u ook uw medewerkers stimuleren om gebruik te maken van de mogelijkheden die uw organisatie biedt om duurzaam inzetbaar te blijven?